ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр вирішить чи давати догану керівництву міліції – Максимов

|

Оцінка Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та членів колегії МВС за підсумками роботи у першому кварталі цього року, що відбулася 28 квітня загалом позитивно відзначила роботу Львівських правоохоронців, про це „Львівському порталу” повідомив сам керівник МВСУ у Львівській області Віталій Максимов. „В нас все ще є проблеми в сфері автоугонів, незаконному обігу наркотиків та торгівлі людьми. Робота в цих напрямках була недостатньою”, – підкреслив він.

Відтак „буде чи не буде догана – вирішить міністр” – вважає керівник правоохоронців на Львівщині. „Коли буде письмове рішення наради, тоді я й скажу, чи була догана чи ні. Зараз поки ніякої догани немає”, – підкреслив він.

Нагадаємо, що догани отримали керівники УМВСУ у Львівській області під час останнього засідання колегії МВС за підсумками роботи у першому кварталі цього року. Серед головних претензій до львівських правоохоронців була послаблена робота з викриття злочинів в аграрному секторі, нафтопереробній галузі, фінансово-кредитній системі

Водночас, на рівні Міністерства запропоновано провести відповідні заходи з оптимізації та очищення міліцейських рядів Львівщини від працівників, які своїми діями компрометують органи внутрішніх справ регіону.

Крім того, під час колегії було оголошено догану керівництву УМВСУ у Харківській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *