ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна ТВК видала більшу частину бюлетенів

|

Сьогодні обласна територіальна виборча комісія розпочала видачу бюлетенів дільничним виборчим комісіям. Як повідомив „Львівський портал” заступник голови обласної ТВК Ігор Кравчук, упродовж сьогоднішнього дня ТВК видала більшу частину бюлетенів, а завтра планує цю процедуру вже завершити.

Виборчі бюлетені вже отримали: Новий Розділ, Моршинська міська комісія, Стрийська міська та районна комісії, Миколаївська районна, Сколівська районна, Старосамбірська районна, Самбірська міська та районна комісії, Дрогобицька міська та Жидачівська районна комісії. В даний момент бюлетені отримує міські комісії Трускавця та Городка.

За словами Ігоря Кравчука, видача самих бюлетенів не є вже аж такою великою проблемою, більшою проблемою, на його погляд, є видача протоколів різних типів для підрахунку голосів.

«Ось це буде найгріше, найдовше і найважче. Протоколи видаємо паралельно з бюлетенями і нам доводиться пояснювати членам комісій, як їх заповнювати, адже є багато типів протоколів. У мене таке враження, що не всі дільничні комісії зможуть їх правильно заповнити. Ми їм намагаємся пояснити, але поки вони не помиляться, то не зможуть це зрозуміти», – сказав Ігор Кравчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *