ОСТАННІ НОВИНИ

Сендега зустрівся з керівником місії ОБСЄ в Україні

|

Сьогодні голова Львівської обласної адміністрації Олександр Сендега зустрівся з керівником місії ОБСЄ в Україні Гертом Аренсом, повідомляє прес-служба Львівської ОДА. За даними прес-служби, під час зустрічі посадовці обговорили передвиборчу ситуацію в регіоні.

Зокрема, керівник місії заявив, що він не володіє інформацією про надзвичайні порушення виборчого законодавства у Львівській області. “До цього часу я не отримував інформації про якісь надзвичайні випадки порушень виборчого законодавства у Львівській області”, – наголосив Герт Аренс.

Водночас, Герт Аренс підкреслив, що в Україні у спостерігачів склались добрі стосунки з владою, а перебування в Україні вцілому залишає позитивне ставлення до України та її людей. За його словами, ключова команда довгострокових спостерігачів, яка складається з досвідчених фахівців, знаходиться у Києві, в областях працюють регіональні групи . Окрім того, зазначив Герт Аренс, 600 короткотермінових спостерігачів прибудуть в Україну напередодні виборів.

“ОБСЄ – повністю нейтральна організація. Наше завдання – проаналізувати ситуацію та з’ясувати: чи має укаїнський народ можливість висловити власну думку щодо вибору майбутнього Президента цієї держави”, – сказав під час зустрічі Герт Аренс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *