ОСТАННІ НОВИНИ

Самбірщина, Сокальщина, Радехівщина - за Ющенка

|

З 25 по 27 вересня відбувся черговий етап поїздок агітаційних команд обласного штабу Віктора Ющенка на Львівщині. Як повідомляє прес-служба обласного виборчого штабу Ющенка у Львівськіфй області. Цього разу представники шатбу проїхали асфальтівками та сільськими дорогами області понад 800 кілометрів, зустрічалися з людьми у 18 районних центрах, містечках і селах. Підтримати народного кандидата у президенти, поговорити про передвиборну ситуацію в Україні прийшло понад 6000 галичан.

Зокрема. 25 вересня Самбірщиною від громади до громади мандрували народні депутати України Олесь Гудима та Ярослав Кендзьор, довірена особа Віктора Ющенка, знаний лікар Борис Білинський. Зайняті суботнього дня клопотами зі збиранням урожаю, самбірчани все одно квапилися до домів „Просвіти”, аби зустрітися з людьми, які з перших уст знають правду про обставини і причини отруєння Ющенка, стан його здоров’я, разом покепкувати із бездарного „яєчного” шоу, влаштованого владою в Івано-Франківську.

26 та 27 вересня на Сокальщині і Радехівщині були керівник обласного штабу Ющенка, народний депутат Петро Олійник та довірена особа народного кандидата, ректор Державного університету фізичної культури Мирослав Герцик. У Сільці, Тартакові, Великих Мостах, Княжому, Хлівчанах, Угнові на Сокальщині Петро Олійник відповідав не лише на питання про загальнонаціональну ситуацію, але й про щоденні клопоти місцевих громад, оскільки Сокальський район входить до території його виборчого округу. З цього приводу Петро Олійник ще раз нагадав, що в сучасній Україні нема криз економіки, культури, освіти, місцевого самоврядування. Є одна тотальна криза – системна й моральна криза влади. Ця криза роз’їла всю вертикаль від Адміністрації президента до провінційних районних адміністрацій. Єдині „ліки”від цієї важкої хвороби – обрання патріотичного, морального, справді народного президента.

Незважаючи на осінню негоду, у Корчині, Новому Виткові, Вузловому, Миколаєві, Лопатині на Радехівщині зустрітися з Петром Олійником та Мирославом Герциком приходили сотні людей. І знову їх турбував стан здоров’я Віктора Ющенка, чи готова Велика Україна дати більшість голосів народному кандидатові, чи не вчинить влада брутальної фальсифікації виборів. Петро Олійник та Мирослав Герцик щоразу наголошували, що навіть в умовах тотальної брехні й інформаційної блокади все хоч трохи свідоме й патріотичне поспільство України підтримує чітку і зрозумілу програму Віктора Ющенка та його команди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *