ОСТАННІ НОВИНИ

Розливного пива від „Львівської пивоварні“ стане вдвічі більше

|

ВАТ „Львівська пивоварня“ запустила нову технологічну лінію з розливу пива в кеги. Потужність лінії розрахована на виробництво 120 кег в годину. За словами голови правління компанії Володимира Печера, за рахунок нової лінії компанія планує збільшити свою долю на ринку розливного пива з 3% до 6%. Нова лінія вдвічі потужніша від тієї, що працювала раніше. Володимир Печер зазначив, що прийняттю рішення передувало проведення маркетингового дослідження, яке показало, що попит на розливне пиво постійно зростає.

На реалізацію нового інвестиційного проекту було витрачено близько 650 тис. евро. Голова правління підкреслив, що подібних інвестпроектів цього року більше не передбачається: „Тепер „Львівська пивоварня“ сконцентрує увагу на покращенні якості продукції“.

Контрольний пакет акцій ВАТ „Львівськя пивоварня“ належить скандинавській компанії Baltic Beverages Holding (BBH). Підприємство входить в сімку провідних виробників пива в Україні. В 2003 р. воно збільшило об’єми виробництва на 24,4% і випустило 10,8 млн. дал пива.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *