ОСТАННІ НОВИНИ

Любомир Буняк привітав Руслану з перемогою на Євробаченні

|

Міський голова Львова Любомир Буняк надіслав вітання нашій землячці Руслані Лижичко з її перемогою на конкурсі Євробачення.

„Вельмишановна тріумфаторко!

День 15 травня 2004 року став поворотним днем у відношенні наших близьких і далеких сусідів до української музики і хореографії, до нашої мелодики, ритміки і танцю.

Уся Європа завдяки Вам згадала свою молодість і з юнацьким запалом плескала в долоні і кричала „браво“.

Ми ж удома, зі сподіванням перемоги, споглядали Ваш блискучий виступ у Стамбулі, горді за Батьківщину та її славну дочку.

Наша древня нація в своїй відновленій Державі продемонструвала

світові свій невичерпний фізичний потенціал боксовими рукавицями братів Кличків, спритністю Клочкової та Лісогора і мускулами Вірастюка.

На Вас доля поклала благородну місію продемонструвати Європі і світу силу і красу українського мистецтва та привідкрити для них скарби українського духу. Ви надзвичайно вміло і тактовно закохали Європу в Україну, чого, на жаль, не вдавалося до сьогодні ні політикам, ні дипломатам, ні інтелектуалам.

А ми тішимося, що це чарівне дійство зробила львів`янка і складаємо Вам за це щиру батьківську і братерську подяку.

Хочемо вірити, що Ваш тріумф у Стамбулі матиме неперехідний довготривалий позитивний вплив на подальший розвиток культурних зв`язків між Україною і європейською спільнотою.

Мені приємно від львівської територіальної громади, Львівської міської ради і її виконавчих органів, від себе і моєї сім`ї вітати Вас -тріумфаторку – в нашому рідному місті. Ми зичимо Вам творчої наснаги на радість всім нам і на славу Україні“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *