ОСТАННІ НОВИНИ

Влада проти контрабанди

Львівський портал

|

Сьогодні голова ОДА Олександр Сендега провів розширене засідання Координаційного комітету по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю при облдержадміністрації, під час якого розглядалося питання боротьби з контрабандою, повідомляє прес-служба обласної адміністрації.

Зокрема, заступник голови облдержадміністрації Степан Лукашик під час виступу висловив думку, що рівень контрабанди в області залишається доволі значним. Цю тезу проілюструав цифрами начальник Західної регіональної митниці Тарас Козак. За його даними, за 10 місяців цього року вартість виявлених предметів контрабанди зросла на 4,8 млн. грн., а вартість реально вилучених товарів цей період становить 37,8 млн. грн., що на 2,2 рази більше ніж за аналогічний період минулого року. “Митницями області в поточному році акцентована увага на протидії контрабандних операцій високоліквідних товарів, — повідомив Тарас Козак. – За 10 місяців ц.р. митними установами виявлено незаконне переміщення промислових товарів і автомобілів у 1177 випадках на суму 20,8 млн.грн.”

Підсумовуючи озвучені учасниками Координаційного комітету пропозиції, Олександр Сендега зазначив, що необхідно створити спеціальну спільну комісію з Підкарпатським воєводством, щоби разом працювати над виявленням фактів контрабанди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *