Андрій Садовий, міський голова Львова: «Євро-2012 – це історичний шанс для Львова»

|

«Я щасливий з того, що так сталося. Я ще собі до кінця в голові не прокрутив, але це можливість для Львова перейти на зовсім іншу орбіту розвитку. Можливість для України залишити оці чвари, які зараз є, бо це ніщо порівняно з цим шансом, який ми отримали. Це історичний шанс, я в цьому переконаний.

Я, скажу чесно, о 12-ій ночі, відчув, що це так буде. Я побалакав з Кличком, розписував пошту і відчув, що воно так буде. У це важко повірити, але в душі я вірив, що рішення УЄФА буде на нашу користь. У першу чергу треба вірити, бо віра, це 50% успіху. Ми повірили, і ми це зробили. Це найвагоміша подія для Львова і цьогорічний день міста пройде під гаслом Євро -2012.

Ми його проведемо дуже якісно, бо проект стадіону є дуже добрим. Щодо питання готелів і транспортних розв ’ язок, то пророблено феноменальну роботу – це можна було побачити на презентації, коли ми за дуже короткий час проробили дуже велику роботу.

Ви побачите зовсім інший Львів, ще сучасніший, модерніший і кращий.

Робота починається вже сьогодні. Для мене це питання номер 1. Бо робота над цим питанням автоматично вирішує багато інших питань – житлово-комунальної сфери, доріг та інших. Жодних проблем з інвестиціями не буде, йдеться про мільярд доларів і більше».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *