Культура від БТІ: концерт для патрона

Григір ДОПИТЛИВИЙ

|

Четвер, 9 листопада, 16:30, актовий зал санаторію «Немирів». Нечисленні відпочивальники насолоджуються безкоштовним виступом хору «Галичани».

У першому ряді голосно аплодує хористам керівник комунального підприємства Львівської обласної ради „Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки” Петро Кравець, який за дивним збігом обставин саме в цей час і в цьому місці покращував власне здоров’я.

За не менш дивним збігом обставин хор «Галичани» числиться за КП ЛОР „Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки”, в народі більш відомим за скороченою абревіатурою БТІ. Цікавий і той факт, що 18 з 19-ти виступаючих є штатними працівниками БТІ, робочий день яких розпочинається о 9:00 та закінчується о 18:00, із законодавчо затвердженою годинною перервою на обід. Насправді ж свої безпосередні обов’язки хористи перестали виконувати значно раніше, о 14:00, коли сівши в орендований ЛАЗ, взяли курс на Яворів, в напрямку селища Немирів, де власне й відпочивав їхній шеф.

Логічно було б спрогнозувати, що пан Кравець, побачивши своїх підлеглих, спершу вкрай здивувався, потім обурився, а наостанок «нагородив» їх доганами, за те, що самовільно покинули свої робочі місця посеред робочого дня, коли приміщення ломиться від черг відвідувачів. Ба ні … візитерам Петро Михайлович зрадів як рідним, запросив у номер, напоїв чаєм та ще й «браво» і «біс» нагородив.

Дивна здавалося б поведінка як на керівника. Знову ж таки ні, бо, подейкують, саме Петро Кравець, знудившись від санаторного одноманіття, вольовим телефонним дзвінком викликав свій таки «придворний» хор. Так би мовити «своїх побачити і до прекрасного долучитися».

Тож на завершення годилося задати кілька цілком логічних запитань. Як до самого пана Кравця: «На якій підставі штатні працівники БТІ покинули свої робочі місця та хто оплатив оренду автобуса?», так і до його роботодавців, керівництва Львівської обласної ради: «Доки в нас працюватимуть «комунальні боги», які за бюджетні кошти створюють приватні придворні оркестри та дозволяють собі зривати людей з роботи, задля того, аби самому розважитися?»


Відпочиваючих у “Немирові” закликають на концерт


“Галичани” співають для Немирова. Чи для шефа?


Петро Кравець (у правому нижньому куті) тішиться виступу підлеглих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *