Василь Павлюк, голова фракції ВО «Свобода» у міській раді: «Ми з самого початку не підтримували підняття тарифів»

|

«Ми не підтримували підняття тарифів із першого дня цього рішення, але є ще низка питань. Підняття тарифів десь є обґрунтованим, але не можу стверджувати, що на 100 %. Чиновники міської ради не дали нам конкретних пояснень щодо таких дій, тому ми й не підтримували підняття тарифів. Складається враження, що вони не знали, що прийде зима. Такі речі треба було вирішувати ще влітку і дійсно до цього нормально готуватися, щоб пояснити громаді міста чому піднімаються тарифи, хто в тому винен. І це є великий мінус.

Якщо завтра БЮТ винесе на сесії міськради питання про скасування рішення про підняття тарифів, то ми, безперечно, будемо обговорювати це питання в себе у фракції і прийматимемо певне рішення. Єдине те, що винні в цій ситуації не у Львові, тобто Садовий та його чиновники, винні в Києві. І ця проблема не лише львівська, вона – всеукраїнська. Ми ініціювали і пропонували міському голові Львова Андрію Садовому щоби обов’язково, навіть якщо вже підняли тарифи, зробили списки малозабезпечених сімей, немічних, інвалідів, ветеранів УПА, щоб цим людям надати пільги з міського бюджету. Або 100%, або частково, відповідно до статусу. Цього ми й будемо дотримуватися.

А стосовно завтрашніх пропозицій про скасування підняття тарифів, які деякі фракції озвучать під час сесії міськради, ми ще нічого не знаємо. Вони нас не інформували. Ну, якщо таке буде, будемо вирішувати».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *