ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається із захисником Орестом Ямросом

Маркіян Рой

|

У четвер, 4 грудня, Львів попрощається з військовослужбовцем Орестом Ямросом, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Орест Ямрос (03.12.1983-01.01.2024) Львів’янин.

Навчався у Ліцеї № 38. Здобув вищу освіту на механіко-математичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка.

Після завершення навчання обіймав посаду заступника директора приватного підприємства «Поліальп». У вільний час захоплювався рибальством, туристичними подорожами, альпінізмом, виготовленням холодної зброї та музикою. Мав виняткове почуття гумору.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації активно займався волонтерською діяльністю, згодом вступив до лав територіальної оборони. У жовтні 2023 року приєднався до складу 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади Десантно- штурмових військ Збройних Сил України. Мав неабияку мотивацію до проходження військової служби та постійно удосконалював професійні навички.

У Ореста Ямроса залишилися мама, дружина, двоє дітей та брат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *