ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пропонують відновити спортзал колишнього «Полярону»

Наталя Дуляба

|

Занедбаний спортзал на вул. Угорській пропонують відновити і проводити там заняття для військових, які лікуються неподалік у лікарні святого Луки. Про це йшлося під час сесії Львівської міської ради 28 березня.

Депутат Тарас Репицький розповів, що до нього звернулись мешканці Нового Львова з проханням відновити спортивний зал, який розташований на вул. Угорській.

Його збудували для працівників колишнього заводу «Полярон», він належав до тамтешнього гуртожитку. Зараз приміщення пустує і є в занедбаному стані.

«До мене звернулись мешканці мікрорайону з проханням відновити це приміщення як спортивний зал, який за призначенням могли б використовувати самі жителі, а також застосовувати його як місце для спортивно-соціальної реабілітації поранених і травмованих ветеранів, які проходять лікування в центрі «Незламні» на базі лікарні святого Луки, що на вул. Навроцького, 23», – розповів депутат.

Він закликав передати занедбаний спортзал у власність Львова, а також відновити його для проведення занять.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *