ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через збій в роботі «Київстару» некоректно працює відстеження громадського транспорту

Маркіян Рой

|

У Львові через збій в роботі мобільного оператора «Київстар», дані систем відстеження громадського транспорту працюють не в повному обсязі. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«На сьогодні в системі не відображається ще близько 100 транспортних засобів. Перевізники вже проводять заміну SIM-карток «Київстар» на непрацюючих gps-трекерах на SIM-картки іншого оператора. Після цього весь громадський транспорт знову коректно можна буде відстежувати онлайн», – зазначив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Посадовець додав, що найкраща ситуація у ЛКП «Львівелектротранс», дані систем відстеження не працюють лише на 12 транспортних засобах. Водночас, найбільше автобусів, які наразі не можна відстежити онлайн, курсують на маршрутах №№21, 22, 25, 31, 39. 51, 59, 84.

У середу вранці, 20 грудня, в «Київстару» знову виникли проблеми зі зв’язком у західних і південних регіонах України.

Нагадаємо, вранці 12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв’язку «Київстар». Його спричинила потужна хакерська атака.

Мільйони абонентів залишилися повністю без зв’язку й інтернету. Лише на другу добу «Київстар» потроху почав відновлювати роботу мобільного зв’язку, інтернет запрацював лише 15 грудня. Відновлювальні роботи тривали й наступні кілька днів.

Відповідальність за атаку взяла на себе російська так звана хакерська група «Сонцепьок».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *