ОСТАННІ НОВИНИ

Збій у «Київстарі» спричинила хакерська атака

Ольга Денисяка

|

У мобільному операторі «Київстар» підтвердили, що причиною масштабного збою в роботі стала потужна хакерська атака. В компанії запевнили, що персональні дані клієнтів у безпеці. Про це йдеться у повідомленні пресслужби оператора. 

«Вранці ми стали мішенню потужної хакерської атаки. Вона спричинила технічний збій, у результаті якого тимчасово недоступні послуги: мобільного зв’язку; доступу в інтернет», – йдеться у повідомленні.

Для фіксації обставин та наслідків протиправного втручання у діяльність мережі компанія залучила представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб. Також працює над усуненням наслідків для якнайскорішого відновлення зв’язку.

«Найважливіше, що станом на зараз персональні дані абонентів не скомпрометовані. Наша команда обов’язково надасть компенсацію тим абонентам, які не мали зв’язку або не могли скористатися нашими сервісами», – наголосили в оператора.

Нагадаємо, що вранці 12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв’язку «Київстар». У зв’язку з технічною несправністю в оператора всі відключення ліній вуличного освітлення у Львові відбуваються в ручному режимі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *