ОСТАННІ НОВИНИ

Із присвятою Тарасу Шевченку у Львові виступить капела бандуристів ім. Майбороди

Андрій Котенський

|

У середу, 15 березня, у Львівській національній філармонії із присвятою Тарасу Шевченку та новою програмою виступить знаменита Національна заслужена Капела бандуристів України імені Георгія Майбороди.

Львів’ян запрошує легендарна капела бандуристів, якій вже більше ста років.

Свою подію колектив присвячує видатному українцю – Тарасові Шевченку, адже у ці дні вже традиційно, більше двохсот років поспіль, щорічно у всьому світі  вшановують пам’ять нашого Кобзаря.

«Наша програма «Свою Україну любіть…» буде потужною та цікавою. Можемо обіцяти точно – таких емоційно-мелодійних, нових пісень на знайомі поезії Великого Тараса ви ще точно не чули! Також обіцяємо багато знайомих улюблених творів»,  – запрошує на концерт художній керівник Капели Юрій Курач.

Капела бандуристів є одним із найдавніших українських професійних колективів та заснована у 1918 році гетьманом Павлом Скоропадським. За цей час вона стала невід’ємною частиною нашої музичної історії, виступаючи з концертами у всьому світі.

Зараз Капела активно долучається до підтримки ЗСУ, виступає з благодійними концертами у Європі: Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині та інших країнах.

Концерт у Львові стане частиною масштабного всеукраїнського туру на пошану Тараса Шевченка, який охопить 13 міст.

Квитки за посиланням: soldout.ua.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *