ОСТАННІ НОВИНИ

Як спецпризначенці штурмували рашистів на околиці Бахмута

Наталя Дуляба

|

Українські військові відбили в окупантів їхній опорний пункт на околиці Бахмута. 13 рашистів загинули, п’ятьох взяли у полон. Про це йдеться на сторінці Сил спеціальних операцій у Facebook.

Успішний штурм спецпризначенці провели серед ночі під прикриттям підрозділу вогневої підтримки Сил оборони. Вони на околиці Бахмута атакували опорний пункт, який захопили російські окупанти.

«Цей опорний пункт раніше утримували українські військові, утім він був втрачений внаслідок ворожих атак. Завдяки професійній злагодженій роботі підрозділ ССО швидко винищив противника, який чинив опір. Позиції ворога перейшли під контроль операторів Сил спеціальних операцій», – вказано у повідомленні.

Внаслідок штурму рашисти позбулися 13 своїх військових, ще п’ятьох взяли у полон.

Унікальні кадри захоплення ворожих позицій і знищення противника на околицях Бахмута:

Нагадаємо, Бахмут вже місяцями є однією з найгарячіших точок на фронті. Українські військові мужньо стримують окупантів і щодня відбивають до десятка їхніх атак. Тут «вагнерівці» використовують тактику «гарматного м’яса».

У ніч на 9 січня українські прикордонники зуміли дещо відкинути окупантів від Бахмута.

Дотепер рашисти зруйнували місто на 60%, фактично зрівняли його з землею, перетворивши, як казав президент Володимир Зеленський, на «випалені руїни». Як виглядає зараз місто-фортеця, дивіться за цим посиланням.

Наприкінці грудня американський Інститут дослідження війни відзначив сповільнення наступу російських військ у районі Бахмута і припускав, що загарбники будуть ініціювати тактичну або оперативну паузу. Причиною цьому може бути, зокрема обмежена кількість боєприпасів.

Тепер рашисти хочуть обійти Бахмут і посилено штурмують Соледар, через що ця точка зараз стала найгарячішою на фронті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *