ОСТАННІ НОВИНИ

Російський пропагандист закликає топити та спалювати українських дітей

Андрій Котенський

|

Телеведучий пропагандонської помийки кремля Russia Today Антон Красовський закликав топити українських дітей у ріці, або спалювати в замкнених будинках у Карпатах. Шокуючий фрагмент відеопередачі українофоба, директор мовлення російською мовою телеканалу RT, оприлюднили із англійськими субтитрами у мережі.

«На російському державному каналі RT директор мовлення Антон Красовський пропонує топити або спалювати українських дітей, робить огидні коментарі про зґвалтування російськими солдатами в Україні, каже, що України не повинно існувати, а українців, які чинять опір Росії, слід розстрілювати», – прокоментувала опубліковане відео американський оглядач The Daily Beast Julia Davis.

Як відомо, російським пропагандистам Дмитру Кисельову та Ользі Скабєєвій повідомили про підозру у посяганні на територіальні цілісність України.

Асоціація журналістів Польщі закликає судити російських пропагандистів як воєнних злочинців.

В липні у міжнародний розшук оголосили ідеолога «денацифікації» України Армена Гаспаряна та російського політтехнолога Тимофія Сєргєйцева, які публічно закликали до геноциду українського народу та збройного нападу на Україну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *