ОСТАННІ НОВИНИ

Обговорювали поліпшення військової підготовки: представники сухопутних військ відвідали Швецію 

Наталія Жолинська

|

Українська делегація Національної академії сухопутних військ нещодавно відвідала Швецію, де обговорила подальший розвиток партнерських відносин між країнами, зокрема в галузі військової освіти. Про це повідомив начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук.

У Швеції українська делегація ознайомилася з виробничими потужностями компанії Saab, яка є світовим лідером у розробці оборонних технологій. Окрім цього, з віце-президентом компанії SAAB Андерсом Карпом обговорили подальші кроки співпраці, зокрема покращення якості підготовки українських воїнів.

Також вдалось підписати угоду про співпрацю з Університетом оборони Швеції, що дає можливість обмінюватись досвідом, підвищити якість підготовки українських офіцерів та впровадити сучасні стандарти НАТО у систему військової освіти України.

«Вдячний ректору цього навчального закладу професору Роберту Егнелу та його заступнику генерал-майору Андерсу Каллерту за змістовний діалог та можливість докладно ознайомитись зі специфікою шведського військового вишу», – зазначив Павло Ткачук.

Він додав, що українці високо цінують підтримку шведського уряду, Збройних сил та всього шведського народу.

«Завдяки спільним зусиллям та міцному партнерству Україна впевнено стримуємо кремлівських окупантів, разом наближаємо нашу Перемогу над загарбниками», – наголосив він. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *