ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині – 29 нових хворих на коронавірус

Ольга Денисяка

|

За минулу добу, 7 липня, на Львівщині виявили 29 нових хворих на коронавірус, тоді як одужали 39 осіб та одна людина померла від ускладнень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Вчора лабораторні центри провели 785 ПЛР-тестів, із яких позитивними виявились 29. Серед них львів’ян – 20.

Від ускладнень, спричинених Covid-19, померли 3662 людини (+1 за останню добу). Побороти недугу зуміли 133 181 пацієнт (+39 за минулу добу).

Нагадаємо, в області суттєво знизилась завантаженість лікарень хворими на коронавірус – зараз зайнято менше 7% ліжок, у низці лікарень уже взагалі немає covid-пацієнтів. Через це на Львівщині згорнули половину covid-відділень.

Через новий штам коронавірусу «Дельта», який є вдвічі заразнішим, Львів посилює карантин у кафе і ресторанах, а також у закладах культури. Всі деталі – за цим посиланням.

Додамо, що щеплення проти коронавірусу отримали понад 173 тисячі мешканців Львівщини, із них майже 40 тисяч людей вже є повністю провакциновані. Загалом вакцинувати хочуть половину населення області, а це 1,5 млн людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *