ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили ще 353 нових хворих на covid

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок вівторка 27 квітня на Львівщині зафіксували 127 801 випадок коронавірусу. Зокрема, за добу виявили 353 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

За попередню добу в області провели 1641 дослідження на коронавірус, з них – 353 позитивних.

За увесь час у Львівській області COVID-19 підтвердили у 127 801 особи. Померло – 3199 людей (+28 за останню добу). Одужали від коронавірусної інфекції – 97 699 осіб (+1447 за добу).

Зазначимо, у середині березня у Львові та області стрімко зросла захворюваність на коронавірус. Фактично кожен другий ПЛР-тест є позитивним. Самі ж медики казали, що під час весняного піку захворюваності на одного лікаря припадало близько 50 хворих. Робота йшла у посиленому режимі, тому медична спільнота закликала львів’ян дотримуватись карантину й обмежити фізичні контакти.

Нещодавно міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що Україна пережила пік третьої хвилі коронавірусу, але у низці областей, зокрема й на Львівщині, ситуація й надалі надскладна.

У Львівській ОДА тим часом вже заявили про стабілізацію з Covid-19, зокрема й з високим рівнем госпіталізацій, проте кажуть, що ситуація все ще є напруженою. Також високою залишається і смертність від коронавірусу. 

26 квітня Львівщина перейшла у жовту зону карантину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *