ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірусом заразилися ще 311 мешканців Львівщини, одужали 570 осіб

Юлія Осим

|

Станом на ранок понеділка, 26 квітня, на Львівщині зафіксовано 127 448 випадків коронавірусної інфекції. Зокрема, за добу виявили 311 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Так, за попередню добу в області провели 1 082 дослідження на коронавірус, з них 311 виявилися позитивними. Найбільше хворих на COVID-19 у Львові – 189 осіб. Натомість жодного хворого 25 квітня не виявили у Червоноградському районі.

За весь час пандемії на Львівщині коронавірусом заразилися 127 448 осіб. Від ускладнень інфекції померло 3 171 людей (+ 13 за добу). Водночас одужали 96 252 осіб (+570 за добу).

Розподіл нових хворих на COVID по районах області:

  • Львівський: 234 особи (м. Львів – 189 осіб)
  • Дрогобицький: 28 осіб
  • Самбірський:  18 осіб
  • Золочівський: 17 осіб
  • Стрийський: 10 осіб
  • Яворівський: 4 особи
  • Червоноградський: 0

Зазначимо, у середині березня у Львові та області стрімко зросла захворюваність на коронавірус. Фактично кожен другий ПЛР-тест є позитивним. Самі ж медики казали, що під час весняного піку захворюваності на одного лікаря припадало близько 50 хворих. Робота йшла у посиленому режимі, тому медична спільнота закликала львів’ян дотримуватись карантину й обмежити фізичні контакти.

Нещодавно міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що Україна пережила пік третьої хвилі коронавірусу, але у низці областей, зокрема й на Львівщині, ситуація й надалі надскладна.

У Львівській ОДА тим часом вже заявили про стабілізацію з Covid-19, зокрема й з високим рівнем госпіталізацій, проте кажуть, що ситуація все ще є напруженою. Також високою залишається і смертність від коронавірусу. 

Від сьогодні, 26 квітня, Львівщина переходить у жовту зону карантину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *