ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом знову їздять машини з гучномовцями та нагадують про карантин

Вероніка Рой

|

У Львові знову почали їздити машини з гучномовцями, які інформують мешканців про ситуацію в місті та закликають дотримуватися карантинних обмеження. Про це інформує Гаряча лінія міста Львова.

Заходи інформування мешканців триватимуть відсьогодні. Зокрема, з 9:00 до 14:00 год. машини інформуватимуть центральну частину Львова та місця скупчення людей. Також з 17:00 до 19:00 год. авто їздитимуть спальними районами та у прилеглі території ОТГ.

Зазначимо, раніше машини з гучномовцями їздили Львовом на початку карантину, торік у березні.

Нагадаємо, у Львові та області погіршується ситуація з поширення коронавірусної інфекції. Стаціонари Львівщини завантажені пацієнтами із Covid на 58%. Один із медзакладів, Центр легеневого здоров’я, досяг критичної позначки завантаженості – 94%.

Із такими показниками завантаженості лікарень Львівська область – на порозі «червоної» карантинної зони, яка фактично принесе повний локдаун. Про те, що область от-от перейде у «червону» зону вже кілька разів заявляв і очільник МОЗ Максим Степанов. Впевнені у такому варіанті розвитку подій і у Львівській ОДА.

Через завантажень лікарень, в області розгортають додаткові COVID-ліжка. Зокрема, у Львові до початку квітня збираються розгорнути додатково 700 ліжок, а також перепрофілювати п’ять поліклінік під денні стаціонари. На це Львів витратить 18 млн грн.  Ще 300 ковідних ліжок розгорнуть у лікарнях Львівщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Відео: Гаряча лінія Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *