ОСТАННІ НОВИНИ

Wizz Air оголосила про відкриття бази у Львові та п’ять нових напрямків

Соломія Головіна

|

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відкриття бази у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, а також п’ять нових напрямків для львів’ян. Мова йде про польоти до Біллунна (Данія), Таллінна (Естонія), Лісабона (Португалія), Гамбурга (Німеччина), Щецина (Польща). Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі летовища.

 

Зазначається, що лоукостер з 1 липня відкриє у львівському аеропорту свою базу, де розмістить літак Airbus A320.

Нові рейси стартуватимуть у липні:

  • Львів – Гамбург (Німеччина) рейси по понеділках і п’ятницях із 3 липня;
  • Львів – Таллін (Естонія) щовівторка, четверга і щосуботи з 2 липня;
  • Львів – Біллунн (Данія) щосереди та щонеділі з 1 липня;
  • Львів – Лісабон (Португалія) щосереди та щонеділі з 1 липня;
  • Львів – Щецин (Польща) щоп’ятниці та щопонеділка із 3 липня.

Авіаквитки на 17 напрямків  лоукостера зі Львова можна забронювати на сайті авіакомпанії Wizzair.

Як повідомляв Львівський портал, через загрозу поширення коронавірусної інфекції наприкінці березня в Україні зупинили авіасполучення.

Згідно з песимістичними прогнозами авіаперевізників, відновлення пасажирських авіаперевезень може відбутися аж у вересні-жовтні 2020 року.

Нагадаємо, що карантин в Україні запровадили ще з 12 березня. Спочатку він мав завершитись 3 квітня, однак уряд продовжив термін ще на три тижні – до 24 квітня. Нещодавно Кабмін знову продовжив карантин до 11 травня.

Раніше Львівський портал вже повідомляв, що авіакомпанія WizzAir планує відкриття нових напрямків зі Львова та створення бази.

Додамо, лоукост Wizz Air повернувся до Львова у квітні 2017 року, після того, як роком раніше був вимушений закрити авіасполучення. Через Російську агресію 20 квітня 2015 року Wizz Air закрив свою українську авіакомпанію «Візз Ейр Україна». До цього у період анексії Криму Росією перевізник скасував відкриття бази у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *