ОСТАННІ НОВИНИ

Компанія Wizz Air закрила авіасполучення зі Львовом

|

Найбільший лоукост авіаперевізник у Центральній та Східній Європі Wizz Air припинив співпрацю з аеропортом Львова. Цього тижня місто Лева зникло із мапи сполучень компанії. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Із 20 квітня група Wizz Air, яка виконувала 16 рейсів двома літаками, закрила свою українську авіакомпанію «Візз Ейр Україна». Закрилися маршрути в Барселону, Валенсію, Кутаїсі, Москву, Мілан, Неаполь, Венецію. Пасажирам, які купили квитки на ці рейси, відшкодовують збитки.

Відтепер Wizz Air Hungary буде виконувати 8 рейсів до Києва. Квитки можна придбати на сполучення з Будапештом, Лондоном, Кельном, Дортмундом, Гамбургом, Катовіце, Ларнакою і Мюнхеном.

«Зміни пов`язані з нестабільністю у Східній Україні, девальвацією та нестабільністю місцевої валюти та впливом контролю обміну валюти. Авіакомпанія буде готова до розширення діяльності в Україні, коли ситуація на ринку покращиться», – зазначають у компанії.

Як відомо серед скасованих рейсів популярні сполучення Львова із італійськими Міланом, Неаполем та Венецією.

Також відомо, що угорсько-польська авіакомпанія Wizz Air фізично збереже свою українську дочірню компанію «Візз ейр Україна» і як тільки бізнес відчує, що рівень ризиків для них знижений, вони цю компанію перезапустять.