ОСТАННІ НОВИНИ

«Wizz Air Україна» скасовує базу та рейси зі Львова

|

Авіакомпанія «Візз Ейр Україна» відтерміновує відкриття бази в Міжнародному аеропорту імені Данила Галицького, а також скасовує низку анонсованих рейсів зі Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі авіаперевізника.

Нові зміни у маршрутній мережі та потужностях в компанії пояснили низьким попитом на авіаподрожі в/з України та девальвацією гривні.

Відкриття львівської бази авіакомпанії, заплановане на 30 квітня 2014 року, відкладене до того часу, поки не нормалізується ситуація на ринку. Як наслідок, відкриття 6 нових маршрутів зі Львова до Барселони Жирони, Неаполя, Кутаїсі, Тель-Авіва, Риму Ф’юмічіно та Валенсії тимчасово призупинене. Рейси до Дортмунда, Мілана та Венеції Тревізо будуть виконуватися, як і раніше. Виконання двох рейсів із Києва – до Софії і Вільнюса – та рейсу Харків-Кутаїсі також тимчасово призупинене.

Представники авіакомпанії вже зв’язуються з пасажирами, які придбали квитки на призупинені рейси. Їм пропонують повернення коштів у повному обсязі.

«Зараз ми бачимо суттєве зниження попиту на подорожі в/з України. Ми сподіваємося, що така ситуація є тимчасовою і ми повернемося до попередніх обсягів, як тільки пасажирський попит відновиться.

Ми змушені реагувати на ситуацію зміною нашої маршрутної мережі і скороченням потужностей. Незважаючи на те, що відкладається відкриття бази у Львові і призупиняються деякі рейси з Києва і Харкова, ми докладаємо всіх зусиль, щоб пропонувати доступні авіаперельоти на 16 рейсах в/з України, які продовжуємо виконувати. Як тільки ми побачимо, що попит досяг рівня, достатнього для збільшення наших потужностей, ми будемо діяти відповідно. Хочу підкреслити, що зміни, про які ми оголошуємо сьогодні, є тимчасовими і ми маємо намір повернутися до наших початкових планів розвитку, як тільки це стане можливим», – повідомив генеральний директор «Візз Ейр Україна» Акош Буш.

Раніше повідомлялось, що авіакомпанія «Wizz Air Україна» вирішила повернути один з літаків Airbus А320 своїй материнській компанії Wizz Air Hungary через зменшення попиту. Про це розповів менеджер з комерційної діяльності Вадим Трет’як. Компанія залишає два літаки на своїй київській базі і один – на львівській.

До цього “Wizz Air Україна” вирішила закрити свою донецьку базу і відмовилася від п’яти рейсів з Донецька. Крім того, було скасовано польоти до Дубаї та Анталії з Києва.

Що робити, якщо Ваш рейс від «Візз Ейр Україна» було скасовано, можна дізнатись тут: інструкція від Wizzair.

Фото: Wizz Air

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *