ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині – 12 підтверджених випадків інфікування коронавірусом

Андрій Котенський

|

На ранок 2 квітня підтверджено 12 випадків інфікування корона вірусом на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

За даними відомства, за увесь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні з підозрою на коронавірус звернулось 276 людей, госпіталізовано 137 осіб, зараз у лікарні – 38 осіб, на самоізоляції – 139 осіб, виписано — 99 пацієнтів.

Одна людина перебуває на апараті ШВЛ. Не підтвердився діагноз інфікування коронавірусом у 171 людини, а підтвердився — у 12 осіб. Одна людина одужала.

Нагадаємо, за даними МОЗ, в Україні зафіксовано 794 випадки коронавірусної хвороби. 13 людей вже одужали, а 20 померло.

Як повідомляв Львівський портал, коронавірус виявили у львів’янина, який повернувся з Німеччини, та ще в однієї жінки, що перебувала в Австрії. Тривалий час детальної інформації про хвору у ЛОДА не мали. Третім хворим виявився 57-річний мешканець Пустомитівщини, який був в Італії.

28 березня стало відомо ще про двох хворих на Львівщині: 50-річного чоловіка та 16-річного хлопця. В обох пацієнтів був контакт з особою, у якої нещодавно підтвердили COVID-19.

Що стосується шостого хворого мешканця Львівщини, про якого повідомили у МОЗ, то ні в обласній інфекційній лікарні, ні в обласному лабораторному центрі інформації про цю особу не мають.

Ввечері 31 березня на Львівщині коронавірусну інфекцію виявили у ще двох людей.

При цьому варто додати, що на Львівщині задокументовано перший випадок одужання від COVID-19.

Нагадуємо, що у Львові працює безкоштовна Гаряча лінія «Стоп коронавірус»0 800 208 868. За словами ініціатора створення Гарячої лінії Ігора Васюника, консультації львів’янам надають медики щодо захисту, симптоматики та алгоритму дій щодо ефективної протидії поширенню коронавірусу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *