ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка Олена Старікова здобула «срібло» на міжнародних змаганнях у Португалії

Наталя Дуляба

|

23-річна спортсменка Олена Старікова здобула срібну медаль на міжнародних змаганнях з велоспорту на треку в Португалії. Про це Львівському порталу повідомили у Відділенні НОК України у Львівській області.

 

Олена Старікова разом із найкращими велогонщиками світу боролася за Кубок муніципалітету Анадія (Troféu Internacional de Pista Município de Anadia) у Португалії.

У жіночому спринті 23-річна Олена Старікова здобула срібну медаль, поступившись нідерландці Шенн Браспеннінкс. На третьому місті опинилась ще одна представниця Нідерландів Лорін Ван Рісен.

Нагадаємо, у 2019 році Олена Старікова стала дворазовою медалісткою чемпіонату Європи з велотреку в Апелдорні (Нідерланди). Спортсменка здобула «срібло» в індивідуальному спринті та «бронзу» в гіті (гонці зі стартом з місця на 500 метрів).

У червні на ІІ Європейських іграх, що проходили у Мінську, Старікова виборола «срібло» у дистанції 500 метрів із велотреку. А в листопаді велогонщиця завоювала «бронзу» в спринті на 2-му етапі Кубка світу у Великій Британії.

За значні досягнення Олену Старікову у 2019 році тричі визнавали кращою спортсменкою Львівської області: у січні, жовтні та в листопаді. Також у січні вона стала кращою спортсменкою України.

Детальніше про успіхи наших спортсменів читайте у матеріалі Львівського порталу «Львівщина спортивна: кращі спортсмени області 2019 року».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *