ОСТАННІ НОВИНИ

У день обміну окупанти сім разів порушили режим тиші

Ольга Денисяка

|

Вчора, 29 грудня, російські збройні формування 7 разів порушили режим припинення вогню. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ООС.

Противник обстріляв позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

 

6 обстрілів наших позицій зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД», а саме: двічі поблизу Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; біля Миколаївки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік з Василівкою – зі стрілецької зброї; у районі населеного пункту Мар’їнка – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поряд з Широкиним – зі станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї.

Один обстріл з великокаліберного кулемету противник здійснив по захисникам Луганького, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ».

Вчора, 29 грудня, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.

Як повідомляв Львівський портал, 29 грудня на Донбасі відбувся обмін полоненими із бойовиками «Л/ДНР», в рамках якого вдалося повернути 76 українців. Офіс президента опублікував зворушливі фото зі звільнення наших співвітчизників.

Днем раніше п’ятьох ексберкутівців, обвинувачених у розстрілах на Майдані, звільнили з під варти та домашнього арешту. Усі п’ятеро обвинувачених є у списках на обмін утримуваними між українською стороною і самопроголошеними «Л/ДНР». Згодом стало відомо, що колишніх беркутівців вже обміняли на українських полонених.

Із цього приводу у центрі Львова відбулася акція «Не злиЙ Майдан».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *