ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини за 20 тис. євро незаконно переправляв ухилянта до Угорщини

Маркіян Рой

|

На Львівщині затримали 39-річного чоловіка, який за 20 тисяч євро обіцяв незаконно переправити чоловіка призовного віку до Угорщини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний під час дії воєнного стану організував схему незаконного перетину держкордону військовозобов’язаним до Угорщини.

Для цього він при зустрічі з чоловіком повідомив, що організує доїзд до пункту пропуску. Після чого у супроводі іншої особи,  «клієнт» перетне кордон України.

Ціна такої послуги становила 20 000 Євро.

За даними поліції Львівщини, правоохоронці затримали його в порядку ст.208 КПК України після отримання 15 тис. євро та 5 тис. доларів від «клієнта».

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *