ОСТАННІ НОВИНИ

Компанію дружини Садового оштрафували на 5 млн грн за рекламу азартних ігор

Ольга Денисяка

|

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) оштрафувала приватне акціонерне товариство «Телерадіокомпанія Люкс» майже на 5 мільйонів гривень за порушення законодавства про рекламу. Про це йдеться у відповідних рішеннях комісії.

Як зафіксувала комісія, компанія порушила вимоги законодавства про рекламу у сфері організації та проведення азартних ігор. На відеоекрані, що на фасаді будинку по вулиці Хрещатик, 7/11 у Києві, транслювалася реклама із зображенням азартного бренду.

Закон забороняє зовнішню рекламу азартних ігор та реклами торгових марок в Україні. Відтак комісія виписала компанії два штрафи по 2,4 мільйона гривень

Тепер «Телерадіокомпанія Люкс» має сплатити штрафи протягом трьох місяців та зупинити трансляцію азартної реклами на цьому відеоекрані.

За даними аналітичної системи Youcontrol, приватне акціонерне товариство «Телерадіокомпанія Люкс» належить дружині міського голови Львова Катерині Кіт-Садовій.

Як повідомляв Львівський портал, Катерина Кіт-Садова у 2022 році отримала 2,8 млн грн загального доходу: 2,3 млн грн – зарплата у ТРК «Люкс», 78 тис. грн – робота за сумісництвом у ПАТ «Радіокомпанія «Люкс». Ще 84 тис. грн – кредит у «Приватбанку».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *