ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік вбив брата під час сварки

Маркіян Рой

|

На Львівщині 30-річний чоловік до смерті побив свого 36-річного брата. Нападнику загрожує до 10 років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, 19 квітня близько 23:00 між 30-річним та 36-річним рідними братами виник конфлікт, під час якого молодший завдав удар кулаком в голову старшому, від якого той впав на землю. Після цього зловмисник ліг спати, а зранку виявив брата мертвим.

Вранці 20 квітня, до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в будинку одного з сіл Яворівського району виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. У загиблого 36-річного місцевого мешканця експерти виявили, зокрема, гематому на обличчі.

Нападника затримала поліція. Йому повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні (ст.121 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до 10 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *