ОСТАННІ НОВИНИ

Переселенець підпалив двері квартири літніх львів'ян

Наталя Дуляба

|

Пожежа, яка виникла 20 квітня у житловому будинку у Львові, виникла через підпал дверей. Це зробив 37-річний переселець. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у ніч на суботу, 20 квітня. Близько 01:00 виникла пожежа у житловому будинку на вул. Промисловій, 16.

На місці працювали рятувальники, з’ясувалось, що тут на першому поверсі горіли двері однієї з квартир. Всередині спало літнє подружжя і не чуло сильного задимлення. Пенсіонерів вдалося вчасно врятувати.

Після локалізації пожежі правоохоронці встановили, що причиною займання був підпал. Згодом затримали й винуватця пожежі – 37-річного чоловіка, який тимчасово проживає у Львові. Його знайшли патрульні неподалік від місця злочину.

За даними слідства, переселенець приніс до дверей квартири папір та картон, підпалив їх і втік. Чому він це зробив, правоохоронці не уточняють.

Йому вже оголосили підозру за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до десяти років тюрми.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *