ОСТАННІ НОВИНИ

На війну проти України Кремль відправляє війська Тихоокеанського флоту, – ГУР

Наталя Дуляба

|

Москва вирішила відправити на війну військових Тихоокеанського флоту, 11 армії ВПС та ППО, яких досі взагалі не залучали до бойових дій в Україні. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Так, особовий склад Тихоокеанського флоту РФ, а також 11 армії ВПС та ППО відправляють на війну в Україні, щоб поповнити санітарні та безповоротні втрат російських окупаційних військ й укомплектувати нові військові підрозділи.

Вказані військові з’єднання держави-агресора раніше не були безпосередньо залучені до ведення бойових дій проти України.

Згідно з рішенням командувача Тихоокеанського флоту РФ Віктора Лііни, ротації до Сирії повністю припинені, а весь особовий склад відправляється в зону бойових дій на територію України. Йдеться про 2000 російських військовослужбовців із Пріморского та Камчатского країв РФ.

Ще близько 400 солдатів з військових частин 11 армії ВПС та ППО, дислокованої на території Хабаровского краю РФ, лататимуть діри 155 та 40 бригад морської піхоти Росії, які ведуть бойові дії проти України та мають некомплект через величезні втрати.

«Частина особового складу з військових з’єднань Далекого Сходу РФ увійде до нової мотострілецької бригади держави-агресора, яку формують у Воронєжі», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *