ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили по енергооб’єктах в Одесі та на Миколаївщині: є руйнування і поранені

Маркіян Рой

|

У ніч проти 10 квітня російсько-окупаційні війська завдали ударів по Одеській та Миколаївській областях, влучивши, зокрема, в об’єкти енергетичної інфраструктури. Поранень зазнали троє людей. Про це повідомили Сили оборони півдня.

Російські терористичні війська на світанку атакували Одещину ракетами, застосували і балістику. Окупанти поцілили по об’єктах критичної і транспортно-логістичної інфраструктури. Наразі відомо про двох постраждалих працівників транспортного підприємства.

На Миколаївщині окупанти теж поцілили по об’єкту енергетики. Спалахнула пожежа, вогнеборці її локалізували. Наслідки уточнюються, але постраждалих немає.

Уламки збитих дронів спричинили пожежу на рекреаційному об’єкті в прибережній смузі Очаківської громади. Вогонь загасили. Люди не постраждали.

Нагадаємо, що вночі 10 квітня росіяни атакували Україну 17 ударними БпЛА типу «Shahed-131/136», двома крилатими ракетами «Іскандер-К» та однією балістичною ракетою «Іскандер-М», 14 дронів вдалося знищити.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *