ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний порушник комендантської години пропонував патрульним хабар

Маркіян Рой

|

У Львові порушник комендантської години у нетверезому стані пропонував патрульним неправомірну вигоду. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Напередодні, близько 2-ї години ночі, на перетині вулиць Любінська – Зоряна інспектори зупинили чоловіка, який мав очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння.

На вимогу патрульних пред‘явити документи, що посвідчують його особу, громадянин вийняв гаманець з грошима та простягнув його у сторону до поліцейських, аргументувавши, що це його документи.

Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але він не реагував. Натомість п’яний порушник дістав з гаманця 10 тисяч гривень, поклав гроші на службовий планшет та сказав, що це за його поведінку.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка вилучила гроші. Тепер чоловіка чекає кримінальна відповідальність за спробу неправомірної вигоди. Крім того, йому складено протокол за те, що він був у нетверезому стані у громадському місці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *