ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з трьома полеглими захисниками

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю, 5 квітня, Львівщина проводжає в останню путь військових, які загинули у боротьбі з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Василь Лупій

Родом із Червонограда, багато років працював у вугільній промисловості Львівщини. Мобілізований з шахти «Лісова» ДП «Львіввугілля» до лав Збройних Сил України. Служив у військовій частині ВЧ А4447. Загинув у квітні 2022 року.

Арсен Мартинюк

Мешканець Бродів. Лейтенант, начальник розвідки штабу самохідного артилерійського дивізіону військової частини. Загинув 1 квітня 2024 року у Бахмутському районі Донецької області. Йому було лише 22 роки.

Петро Юркевич

Родом із Трускавця, учасник АТО. Із початком повномасштабного вторгнення РФ у травні 2022 року долучився до ЗСУ. Був молодшим сержантом, командиром бойової машини механізованого батальйону військової частини А 4123. Загинув 1 квітня під час виконання бойового завдання поблизу міста Часів Яр на Донеччині.

Вічна памʼять полеглим захисникам!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *