ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї ночі ППО збила всі «Шахеди»

Олег Дерев'янко

|

У ніч на п’ятницю, 5 квітня, ворог атакував Україну 13-ма ударними БпЛА типу Shahed. Усі безпілотники вдалося збити. Про це Львівському порталу повідомили у Повітряних Силах.

За даними відомства, ворожі цілі запустили із мису Чауда (ТОТ українського Криму). Також по Україні вдарили двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 та трьома балістичними ракетами «Іскандер-М» (райони пусків Бєлгородська область (рф)).

Як повідомляють в оперативному командуванні «Південь», перша хвиля атаки була спрямована на Запоріжжя і Дніпропетровщину. Протягом понад двохгодинної бойової роботи було збито дев’ять безпілотників: два на Дніпропетровщині і сім в Запорізькій області. Внаслідок уламків збитих дронів пошкоджено кілька приватних будинків та господарських споруд у Запорізькому районі. Люди не постраждали.

В наступній хвилі ворог стрімко атакував Одещину, спрямувавши удар на енергетичну інфраструктуру. Протягом півгодинної бойової роботи всі чотири дрони були збиті.

Підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України знищено 13 «Шахедів»у Запорізькій, Одеській та Дніпропетровській областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *