ОСТАННІ НОВИНИ

«Бумбокс» у новому складі презентує львів’янам альбом «Таємний код: Рубікон»

Ольга Денисяка

|

«Бумбокс» у новому складі готується дати відразу два концерти у Львові. 21 та 22 лиситопада гурт перезентує львів’янам першу частину свого нового альбому «Таємний код: Рубікон». З цієї нагоди лідер гурту Андрій Хливнюк уже зустрівся із місцевими журналістами та розповів про перші в історії зміни складу гурту, деталі запису нового альбому, а також назвав улюблені треки. Про це повідомляє передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Бумбокс» видає подвійний альбом «Таємний Код: Рубікон». Його перша частина вийшла 12 вересня у вигляді електронного релізу, а в кінці осені гурт планує випустити другу частину.

Важливо, що альбом вийде не лише в CD-версії, а й на касетах та подвійному вінілі. Також окремо вийде «фан-пак», до якого увійдуть бокс для CD, два CD, фотобуклет що ілюструє запис альбому та стікер-пак.

Андрій Хливнюк розповів, що перша частина має назву  «Таємний Код» через те, що в альбомі є достатньо запозичень з творчості інших музикантів. Друга частина отримала назву «Рубікон», тому що команда повністю перелаштувалась і перейшла з ліричної тематики, до більш соціальної. Також відбулися значущі зміни у складі гурту.

«Під час запису цієї плівки, з команди пішли гітарист Андрій Муха, басист Денис Левченко і незмінний звукорежисер команди Ігор Мельник. Натомість в команді з’явилися два гітаристи це Олег Аджикаєв з Півдня України і Дмитро Кувалин з Донбасу та бас-гітаристка Інна Невойт. Гурт тепер звучить зовсім інакше, я думаю на концерті ви зрозумієте в чому різниця», – додав фронтмен гурту.

Також він розповів про кожну з пісень, які представлені у новому альбомі.

«Тримай Мене». Одна із улюблений моїх пісень останнього часу. Написана разом із чудовим автором і композитором Олександром Чемеровим, колишнім вокалістом Димної Суміші, а сьогодні лідером гурту The Gitas, а також гітаристом Димної Суміші Сергієм Мартиновим. Пісня, на яку ми зняли кліп у США, Італії та Україні. Пісня, котра стала безперечним концертним хітом команди останнього часу. Пісня, котру я з величезним кайфом граю на кожному концерті і вважаю її перлиною цієї платівки.

«Ангела Як Я». Рімейк на пісню гурту Крихітка Цахес «Ангела Як Я». Я дуже дякую Саші Кольцовій, що вона знайшла час і приїхала на студію у Будинок звукозапису до Мілоша Єліча і перезаписала для мене приспів, бо я хотів його семплувати, і щоб діджей Валік скретчив. Це зовсім інша пісня, але як буває у хіп-хопових треках ми використали приспів, який я теж співаю, переспівую, і дописали до нього хіп-хопові куплети, аранжування. До речі, це одна із пісень, котрі були записані на студії «La Fabrique» у Франції. З превеликим щастям я вам її презентую, тому що це дуже теплий звук аналогової студії і гострі переживання за кілька діб перед великим струсом у моєму житті.

«Дрантя». Це блюз-рокова пісня, перша з кількох написана мною разом з Олегом Аджикаєвим, який є офіційним саундпродюсером цієї платівки і одним із двох гітаристів гурту. Після цієї пісні я написав з ним ще багато пісень, але ця робота була першою.

«Безодня». Пісня написана разом із Олегом Аджикаєвим і спочатку я мав співати її сам, але вже на студії я зрозумів, що хочу високих партій і знаю, хто їх повинен заспівати. Я дуже дякую за співпрацю чудовій українській співачці Тіні Кароль та всій її команді, котра одразу ж погодилася і з першого тейку записала свою фантастичну, віртуозну партію. Попри шалено завантажений графік, вона зробила всі необхідні промо, зйомки кліпу.

«ДШ». Це пісня російською мовою, написана минулої осені, а записана протягом зими. Повністю зроблена у місті Києві. Єдине, її мастеринг, як і інших всіх пісень, робилися у США. Пісня записана новим складом “Бумбоксу”. Пісня, в якій наш діджей Валік перевершив сам себе вже вкотре. І нам всім, і я сподіваюся слухачам нагадав, що він легендарний скретч-мастер і музикант, котрий в цій платівці виступив не просто як діджей, але й як аранжувальник і саундпродюсер, бо без нього пісні не мали б такої глибини та інших сторін і сенсів.

«Твій На 100 %». Пісня, яка була лід-синґлом. Пісня, яка була написана разом із Сергієм Мартиновим, дуже крутим гітаристом та композитором. Пісня, котра на певний час стала першою піснею на концерті групи Бумбокс. І коли ви тепер приходите на концерт Бумбоксу, то будьте майже на 100 % впевнені, що першою на ньому буде саме вона. Це реальна історія, реальна зустріч з реальною людиною в аеропорту «Бориспіль».

«Побачимось». Хотів би сказати, що написав її легко і просто, хотів би сказати, що це лише моя ідея, але ні. Надихнула мене на написання її пісня «I’ll Be Seeing You» — джазовий стандарт у виконанні Еріка Клептона. Я дуже раджу вам прослухати цей альбом. Це дуже чудова платівка і вона дуже вплинула на звук французьких записів «Бумбоксу». І пісня «Побачимось» якраз одна із пісень, записаних у Франції на студії «La Fabrique». Якщо ділити творчість команди на різні етапи, то цю пісню можна сміливо відносити до поп-джазового етапу, або тріп-хоп-джазового етапу розвитку команди. І ми таки побачимось.

Фото: Львівський портал, соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *