ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинув український військовий

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 23 лютого, російські окупаційні війська на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню, при цьому 8 разів застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

У смузі оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти п’ять разів обстріляли позиції наших захисників у районі Водяного, Красногорлівки, Чермалика та Павлополя.

У смузі оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник шість разів обстріляв українських військових біля Кримського, Катеринівки і Новозванівки.

Минулої доби ворог вів вогонь із протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На кожен ворожий обстріл підрозділи Об’єднаних сил відповідали вогневими засобами, які не заборонені Мінськими домовленостями.

Внаслідок обстрілів на Донбасі один український військовослужбовець загинув.

За даними розвідки, 23 лютого двох окупантів знищено та двох поранено. Також від початку поточної доби ворог встиг уже шість разів обстріляти українських захисників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *