ОСТАННІ НОВИНИ

Дорожники взялися латати ями на дорогах Львівщини

Юлія Шпак

|

На автомобільних дорогах державного значення Львівської області дорожники виконують роботи з ліквідації аварійної ямковості. Про це Львівському порталу повідомили у Службі автомобільних доріг Львівщини.

 

Як йдеться у повідомленні, зараз найбільше руйнуються автомобільні дороги, ремонтні роботи на яких виконувалися у попередні роки (2008 – 2011рр. до Євро-2012).

«Для забезпечення належного експлуатаційного стану дорожнього покриття та зниження аварійності працівники дорожньої галузі проводять роботи з ліквідації ямковості на дорогах холодним асфальтобетоном, який призначений для роботи при низьких температурних показниках.
Роботи виконуються на дорогах міжнародного значення, а саме: М-10 Львів – Краковець, М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська, М-11 Львів- Шегині, М-06 Київ – Чоп, Західний обхід м. Львів, де спостерігається висока інтенсивність руху транспорту. Ліквідовуватимуть ямковість також на інших автомобільних дорогах державного значення», – йдеться у повідомленні.

Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається до водіїв з проханням бути уважними у місцях виконання ремонтних робіт, дотримуватися правил дорожнього руху та звертати увагу на попереджуванні дорожні знаки.

Нагадаємо, вчора голова Львівської ОДА на своїй сторінці у Facebook повідомив, що на дорогах, які прокладали до Євро-2012, з’явились вибоїни. Відтак водіїв закликають повідомляти на гарячу лінію, де на трасах з’явилися ями.

Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *