ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Львів» вдома переміг «Арсенал-Київ»

Юлія Шпак

|

ФК «Львів» виграв у столичного ФК «Арсенал-Київ» та здобув першу домашню перемогу у чемпіонаті України серед команд Прем’єр-ліги. Про це повідомляє Інформаційна служба ФК «Львів».

 

Львів’яни палали бажанням порадувати своїх вболівальників, що прийшли на «Арену Львів» підтримати команду у першій грі другого кола чемпіонату, довгоочікуваною «вікторією». Підігрівало це бажання й несподівана поразка від «Десни» два тижні тому, а тому «синьо-золоті леви» використали міжнародну паузу та проробили велику працю у підготовці до поєдинку із «канонірами».

Те, що ФК «Львів» налаштований лише на переможний результат, стало зрозуміло по перших миттєвостях гри. Перший же кутовий біля воріт киян завершився небезпечним ударом головою Адамюка – м’яч пролетів у сантиметрах від поперечини. Міг забивати Бруно, який відгукнувся на низову передачу від Тейлора, але м’яч після його «пострілу» з кількох метрів відбив голкіпер.

Після цього гра заспокоїлася та вирівнялася: «Арсеналу» вдалося відтягнути епіцентр подій подалі від власних володінь, а «містяни» перейшли у режим вичікування. Шпаринку у столичних мурах львів’яни знайшли на 34-й хвилині: Дубінчак помилився при прийомі м’яча, давши Бруно пробити з 10 метрів – Сітало ногою парирував м’яч. Але навіть страж воріт «канонірів» не зумів заради шостому голу Бруно у змаганнях – бразилець замкнув прострільну передачу Адамюка з правого флангу.

«Арсенал-Київ» прокинувся вже після перерви, схоже, В’ячеслав Грозний провів жорстку бесіду зі своїми гравцями. Баланюк потурбував Сарнавського дальнім ударом, Богдан відбив шкіряну кулю після відскоку від газону. У середині другої половини зустрічі ФК «Львів» ще й залишився у меншості. Арбітр вгледів порушення правил з боку Бруно проти Дубінчака і дав бразильцю попередження, яке стало для нього другим у матчі.

Граючи у більшості, гості створили дві гольові можливості біля воріт Сарнавського. Спочатку воротар «Львова» витягнув м’яча з дальнього нижнього кута після удару Баланюка зі штрафного, а за хвилину нападник киян не влучив у ціль після подачі з кутового.

Переламним моментом у зустрічі стало друге вилучення – цього разу гравця «Арсеналу» Лоли. Фол у центрі поля проти Адамюка на 74-й хвилині завершився «червоним світлом» для французького півзахисника «канонірів».

Перейшовши до гри у рівних складах, львівський колектив зробив ставку на максимальну надійність біля власних воріт і зумів довести зустріч до логічного та переможного завершення – 1:0.

Фото: ФК “Львів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *