ОСТАННІ НОВИНИ

Суд щодо поновлення одіозного хабарника Михайловського на колишній посаді перенесли

Соломія Григор'єва

|

Колишній заступник директора з геології та інвестиційної діяльності ДП «Західукрекологія» Ігор Михайловський, якого було звільнено через отримання хабара у 1,5 млн грн, не з’явився до Апеляційного суду Львова, де мали розглядати справу по його поновленню на посаді. Про це з місця подій передає кореспондент Львівського порталу.

 

До суду було надіслано листа, в якому йдеться, що Ігор Михайловський поїхав до Дніпра по сімейних обставинах. Сторона відповідача, а це представники ДП «Західукрекологія», не погоджувались з рішенням про перенесення справи, адже це вже не перший раз. Проте суд все ж переніс засідання на 22 травня на 9.40.

«Має місце чергове затягування часу за клопотанням, поданим представником Михайловським Ігорем. Засідання вкотре перенесене на 22 травня. Очікуємо законно рішення 22 травня», – прокоментував журналістам начальник юридичного відділу ДП «Західукргеологія» Володимир Батьков.

Зазначимо, що суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову Михайловського та визнав проведення звільнення з повним дотриманням вимог чинного законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *