ОСТАННІ НОВИНИ

«Спортивна лотерея» у центрі Львова. Під час облави помер хлопець

Андрій Котенський

|

Вночі у центрі Львова помер відвідувач так званої «спортивної лотереї», яка знаходиться у самісінькому центрі міста на вулиці Куліша, 4. Смерть молодого хлопця настала під час поліцейської облави. Про це повідомляють активісти, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами координатора спільноти «Варта1» Ігоря Зінкевича інцидент із правоохоронцями сталася, коли ті спробували перевірити його на наявність заборонених предметів.

«В гральний заклад прийшла поліція і працювала по не законному гральному бізнесі і по підозрілих особах , в той момент в закладі було кілька відвідувачів і один з них цей хлопець який помер. Зі слів свідків коли його перевіряли на заборонені предмети, він почав шарпатися з поліцейським який його провіряв, інші поліцейські прийшли на допомогу, щоб затримати дебошира, в певний час він вирвався і вибігши на двір не пробіг трьох кроків, а впав і помер», – повідомив він.

Тим часом за словами координатора ГО «Варта700» Наталії Шелестак, до хлопця застосували силу.

«Я не експерт звичайно, а причину смерті встановить експертиза, проте на камерах видно, що його крутили п’ятеро поліцейських і застосували силу. Зі слів родини – хлопець був здоровим, без хронічних захворювань» – повідомила вона.

Також відомо, що на місці події працювала слідчо-оперативна група. Причина смерті молодого хлопця встановлюється.

Поліція згодом озвучила свою версію подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *