ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у львівських поліклініках батьки можуть вакцинувати своїх дітей від кору

Вероніка Рой

|

Для зручності батьків, сьогодні, 20 січня, кабінети щеплень працюватимуть в усіх у поліклініках міста. Тож батьків закликають вакцинувати дітей, адже єдиним дієвим способом зупинити захворюваність на кір є вакцинація. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Батьки, які впродовж тижня не мали змоги звернутись до лікаря і вакцинувати дитину, можуть це зробити в цю суботу, 20 січня, прийшовши з дітками в поліклініку – кабінети щеплень працюватимуть в суботу з 9.00 до 15.00 год.

«Науковці говорять, що єдиним засобом, який може зупинити епідеміологічний процес, є вакцинація. Тому ми усіх закликаємо, в першу чергу, батьків, діти яких не вакциновані, або вакциновані 1 раз, обов’язково звернутись до сімейних лікарів, педіатрів, у кабінети щеплень, щоб зробити щеплення дітей. Якщо у вашої дитини одна вакцинація, треба звернутись і пройти другу вакцинацію, і ви отримаєте захист дитини від захворювання. Якщо дитина не була щеплена, треба звернутись, пройти перше щеплення, і через місяць пройти друге щеплення. Якщо ваша дитина не щеплена і перехворіла, то вакцинацію можна не робити, бо імунітет вже виробився», – зазначив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

Нагадаємо, Львівський портал розбирався, наскільки у Львові загрозлива епідемія кору та як містяни можуть попередити хворобу?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *