ОСТАННІ НОВИНИ

У «Сколівських Бескидах» відкрили центр для туристів

Катерина Родак

|

Учора, 29 листопада, відбулося відкриття інформаційно-екологічного пункту в рекреаційній зоні «Водоспад на річці Кам’янка». Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі ОУЛМГ.

 

Як наголосили ініціатори відкриття, ця рекреаційна зона користується популярністю серед туристів і з кожним роком кількість відвідувачів тут зростає.

«Тому і виникло питання щодо покращення якості послуг, які надаються відвідувачам парку для комфортного відпочинку та створення інформаційного пункту для відвідувачів парку з метою надання необхідної інформації», – повідомили вони.

Цей пункт має за мету сприяти розвитку туризму в нашому регіоні і буде надавати вичерпну інформацію відвідувачам про рекреаційну інфраструктуру та можливості відпочинку в регіоні. Кожний відвідувач пункту зможе отримати необхідну інформацію про цікаві рекреаційні місця, унікальні природні об’єкти, цікаві історико-культурні місця, як потрібно поводити себе на природі, про їстівними та отруйними гриби, які зустрічаються на території парку.

Інформаційно-екологічний пункт поширюватиме інформацію про регіон задля залучення якомога більшої кількості відпочиваючих і дбатиме про формування привабливого туристичного іміджу краю.

Слід відмітити, що проект реалізований за рахунок коштів фонду охорони навколишнього природного середовища Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *