ОСТАННІ НОВИНИ

Через ремонт на вулиці Личаківській два приміські автобуси змінять свій маршрут

Наталія Гейко

|

На час ремонтних робіт на вулиці Личаківській, приміські автобусні маршрути № 217а та № 138 змінять свій рух. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Автобуси оминатимуть закриту ділянку дороги так:

– по маршруту № 217а: у напрямку від центру міста автобуси курсуватимуть по вул. Личаківській – вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Черемшини – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

У напрямку до центру міста: по вул.Личаківській – вул. Пасічна – вул. Дж. Вашингтона – вул. Зелена – вул. Студентська – вул. Мечникова – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

– по маршруту № 138: у напрямкувід центру міста автобуси курсуватимуть по вул. Личаківській – вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Черемшини – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

У напрямку до центру міста: по вул. Дж. Вашингтона –  вул. Зелена – вул. Студентська – вул. Мечникова – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

Нагадаємо, Львівський порталу повідомляв, що  у середу, 15 листопада, для руху транспорту  перекрили вулицю Личаківську від вулиці Круп’ярської до вулиці Черемшини. Через ремонт дев’ять автобусів змінили свій маршрут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *