ОСТАННІ НОВИНИ

За проекти Громадського бюджету Львова відтепер можна голосувати через «Приват24»

Єва Корнійчук

|

Відтепер львів’яни можуть проголосувати за проекти, подані в межах Громадського бюджету, через мобільний додаток «Приват24». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Фото: проект “Життя на даху сихівського кінотеатру”

«Банк та місто знають, хто є жителем Львова, і саме цим людям ми надсилаємо запрошення проголосувати у мобільний банк Приват24. Усе, що треба зробити далі, це знайти проект, який Ви підтримуєте, та натиснути «голосувати». Це повністю міняє парадигму електронної демократії, адже не людина йде голосувати, а місто приходить до неї з проханням віддати свій голос» – зазначив креативний директор ПриватБанку Єгор Аветісов.

У п’ятницю, 3 листопада, перші 60 тис. львів’ян вже отримали запрошення проголосувати. Всього буде відправлено 399 тис. таких запрошень.

Нагадаємо, голосування за проекти Громадського бюджету, які будуть реалізовані у 2018 році, можна з 1 до 15 листопада. Свій голос можна віддати за один малий проект та за один великий. Результати онлайн голосування відображаються на е-сервісі «Громадський бюджет міста Львова» у режимі реального часу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *