ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка, яка переходила дорогу на «червоне» і показала патрульним нецензурний жест, сплатить штраф

|

Львівські патрульні винесли постанову на 23-річну львів’янку, яка переходила вулицю на забороняючий сигнал світлофора, а після цього показала їм нецензурний жест. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

 

Вчора вдень патрульні їхали вулицею Науковою і повертали на вулицю Симоненка, як раптом помітили дівчину, яка переходила вулицю на забороняючий сигнал світлофора. Інспектори зробили їй зауваження, однак замість того, аби чемно погодитися, що порушила, пішохід показала нецезурний жест патрульним та іншим громадянам, які стояли поруч.

Патрульні зупинили автомобіль, щоби скласти адміністративний матеріал на порушницю. Документів у неї з собою не було, тому вирішили доставити громадянку у Франківський відділ поліції для встановлення особи.

Як наголошують у прес-службі патрульних, дорогою дівчина почала слізно вибачатися і казати, що кожен має право на помилку. Уже відділі поліції патрульні встановили, що 23-річна львів’янка раніше притягалася за грабіж та відбувала покарання у місцях позбавлення волі. На порушницю винесли постанову за ст.127 ч.1 КУпАП(Порушення правил дорожнього руху пішоходами). Згодом, її передали дільничному, адже за інформацією кримінальної поліції, дана особа проходить у кількох епізодах скоєних на території України.

Фото: forum.viva.co.id

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *