ОСТАННІ НОВИНИ

У замки Львівщини повертається охорона

|

Музеї та замки Львівської галереї мистецтв імені Б. Возницького з 1 вересня охоронятиме поліція охорони за ціною 78 гривень за одну годину. Про це йдеться на сайті закупівель Prozorro, передає кореспондент Львівського порталу.

Як повідомляється в оголошенні, мова йде про послуги з охорони Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г.Возницького, зокрема:

Науково-дослідний відділ європейського мистецтва 14-18 ст., 79000, м. Львів, вул. Коперника, 15;

– Науково-дослідний відділ нового європейського мистецтва 19-21 ст., 79000, м. Львів, вул. Стефаника, 3;

– Науково-дослідний відділ «Музей-заповідник «Олеський замок», 80553, Львівська область, Буський р-н, смт. Олесько, вул. Замкова;

– Науково-дослідний відділ «Музей «Золочівський замок», 80700, Львівська область, м. Золочів, вул. Тернопільська, 5.)

Як вимагає закон, послуги з охорони таких об’єктів повинні надаватись виключно Державною службою охорони при Міністерстві внутрішніх справ.

«Зважаючи на необхідність своєчасного отримання послуги з охорони об’єктів та недопущення створення ситуації, яка становить загрозу для роботи установи, та те, що Управління поліції охорони у Львівській області є правонаступником прав та обов’язків Управління Державної служби охорони при ГУМВС України у Львівській області та єдиним суб’єктом господарювання у сфері охорони громадського порядку і безпеки у Львівській області, якому надано право на здійснення охорони особливо важливих об’єктів прийнято рішення щодо застосування переговорної процедури на підставі п. 2. ч. 2. ст. 35 Закону України «Про публічні закупівлі», – йдеться в оголошенні.

Таким чином учора, 28 серпня, Галерея уклала договір на послуги охорони на суму 1 124 352 грн.

Як повідомляв раніше Львівський портал, замки Львівщини опинилися без охорони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *