ОСТАННІ НОВИНИ

Російсько-окупаційні війська обстріляли Красногорівку

|

Сьогодні, 28 травня, з 6:35 год російсько-окупаційні війська почали обстрілювати Красногорівку із озброєння, що заборонене Мінськими угодами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Нанесено суттєвої шкоди Красногорівській районній лікарні та школі №2, вщент зруйновано приватне помешкання в будинку по вулиці Толстого, нанесено пошкоджень іншим помешканням у прилеглих житлових кварталах.

На жаль, під час бандитського обстрілу лікарні два пацієнти терапевтичного відділення отримали поранення.

На місці події працюють спеціалісти відповідних служб, а також спостережна група української сторони СЦКК.

Українська сторона повідомляє про продовження обстрілів з боку НЗФ ОРДО мирних населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування.

Так, на потязі майже 3-х годин з 06.35 і до 9.00 28-го травня, бойовики вчергове обстріляли житловий сектор населеного пункту Красногорівка, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями зброю великого калібру.

Також пошкодили житлові будинки по вулицях Маяковського, Бєлінського та Грушевського. Троє жінок отримали легкі поранення.

Як повідомила спостережна група української сторони СЦКК під час обстрілу населеного пункту Красногорівка ворог застосував реактиву систему залпового вогню. На місці події спеціалісти виявили рештки більше десятка реактивних снарядів. Встановлено нанесення суттєвої шкоди інфраструктурі населеного пункту. Пошкоджено автомобіль швидкої допомоги, три приватні транспортні засоби.

За останніми даними вісім місцевих мешканців Красногорівки отримали поранення та травми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *